Första advent

Det är ju första advent idag. Det glömde jag för ett tag. Ja ja, glad första advent iallafall. =)
Hur firar du första advent?
Vi har tänt ljus och pysslat lite och så. Precis som alla andra, tror jag iallafall. Haha!

Nu vill mamma ha datorn så jag måste sluta. Vi ska se om jag kan låna pappas (min är sönder).

Hejsvejs!


Hemma från Sälen

Hej hej!
Jag har varit i Sälen hela helgen. Själv! Eller, jag var där med slalomklubben. Mamma och pappa skulle på 40-årsfest så dom kunde inte följa med. Jag sov i ett fyrbädds rum tillsammans med Jackie, och Solle. I går åkte vi slalom och idag storslalom. Jag är skittrött och har ont i fötter och ben efter den här helgen.
Nu ska jag ta det lite lugnt och titta på TV.
Kramizar

Tror du på spöken?

Tror du på spöken?
Jag har ingen aning om jag gör det. För någon vecka sedan på slöjden så pratade alla om det. Vi berättade spökhistorier och frågade varandra om vi trodde på spöken. Det finns så himla många spökhistorier, så vi hade lite att göra när vi satt där och försökte att berätta alla spökhistorier som vi kom på.
Kan du en bra spökhistoria? Skriv gärna den i en komentar.
Ha en spookie kväll. Haha, nej jag skojade.
Kramizar ♥


Wii

Jag spelar Wii sports och det är skitkul. =) Jag spelar tennis och det går trökigt. Vi slår bara bollen fram och tillbaka. Hehe. Vi ska se om det kan gå lite bättre. Jag spelar ensam och har satt in så att jag får spela med en annan gubbe i mitt lag och så det andra laget också är tv-styrda.
 Ja ja, det ska nog gå bättre nu.
Hejsvejs.

Igår

Igår kunde jag inte skriva något, eftersom: När jag kom hem från skolan upptäckte jag att jag hade glömt nyckeln inne på morgonen. Och självklart så hade jag ingen mobil med mig. Så jag gick hem till Ina men hon var på stan och fikade. Vilket flyt jag har alltså. Jag ringde mamma men hon kunde inte komma hem på någon timme. Men som tur var så var Inas lillasyster Tilda hemma. Hon var förkyld så hon hade varit hemma från skolan. Så jag fick titta på barnprogram med henne =) Sen kom Ina hem och vi spelade Wii ett tag. När mamma till sist kom så gick vi på stan för att se om det fanns några julklappar. Egentligen hade vi bestämt oss för att göra något tillsammans, men sen fastnade mamma på jobbet. Så vi gick lite på stan. Vi hann bara gå på stan en liten stund. När vi kom hem så åt vi middag. Sen spelade jag lite Wii och sen var klockan helt plötsligt jättemycket. Ja där har ni anledningen till att jag inte bloggade igår.
Men idag ska jag blogga iallafall.
Kramizar.

Intervju med Tilda

Vem är din favorit i Idol?
Johan Palm men förut var det Lars.

Har du djur?
Ja, en hund.

Hur beskriver du din klädstil?
Mycket mjukisbyxor.

Vem är din idol?
Johan Palm och Lars.

Vad har du för intressen?
Fotboll och djur.

Vad önskar du dig i julklapp?
En ny mobil.

Har du syskon?
Ja, åtta stycken.

Slut på intervjun

Göra om bloggen

Nu har jag och Yassan sett klart Djävulen bär Prada. Vi hann ju inte se hela förut. Jag tycker att slutet är bäst. Ska försöka göra om lite med designen på min blogg. Så jag letar efter tips. Det kommer mer om det senare.
Hej svejs!
Kramizar

Yassans har skaffat blogg

Hej hej!
Nu har Yassan skaffat en blogg. www.parlemor.webblogg.se Gå gärna in på den. Både hon och jag blir glada då. Syrran vill gärna att du går in på hennes blogg också. Om du inte vet vad den heter så heter den: www.dansemma.blogg.se
Kramizar från Filiflippan <3

Mina favoriter

Tjenare! Jag sitter här med Yassan och har tråkigt. Yassan kanske ska skaffa blogg. Om hon gör det så skriver jag hennes adress.

Mina favoriter:                                                                             
Film: 
Mamma Mia                                                                        
Tv-serie: Gossip Girl                                                                 
Bok: En prinsessas dagbok                                                     
Maträtt:  Tacos                                                                           
Klädesplagg: Klänningen!   Och min bruna tröja                 
Blogg: http://www.kenzas.se/                                                        
Artist/grupp: Rihanna                                                               
Skådespelare: Taylor Momsen                                               
Snygging: Han!!!                                                                          



G O G

Stjärnor på is

Måste bara skriva lite om stjärnor på is. Jag har inte sett så många program men några har det blivit. Min favorit är Josefin. Jag gillar henne. Inte bara för att hon åker bra utan för annat också. Vem är din favorit? Det känns som om jag inte hänger med bara för att jag inte såg förra programet. Jag tänker sånt som "Är dom kvar?" och "Men vem var det som åkte ut förra veckan?". Jo förresten. Är det någon som vet om Tony har åkt ut? Jag får ta och se efter men du kan väl lägga in en komentar om du vet iallafall.

Lördag

Förlåt för dålig uppdatering. Men det är så att vi är på slalomläger i Idre. Vi åker slalom hela dagarna så jag hinner inte skriva jettemycket. Men jag ska försöka skriva lite. Vi sitter här i stugan som vi bor i, tittar lite på TV och bara tar det lungt.

Nu har jag ätit den första pepparkaka. Det är många som redan har gjort det så det är väll inte så imponerande.  Men det måste ju göras någon gång. Hehe! Nu ska vi äta lite efterrätt.

Filiflippan

Teater

Jag va på teater aldeles nyss. Nu har vi bytt pjäs. Rödluva var så lång och tråkig. Nu ska vi spela något i stil med "Rädda julen" eller något sånt. Vi har kommit på den själva. Så nu behöver jag inte träna in de där 150 replikerna. Hehe. Nejdå, men jag är nöjd med den nya pjäsen. Nu sitter jag och tittar på tv. Tänkte även titta runt lite och se om det finns några kul bloggar att läsa. Har du en blogg så kan du väl tipsa mig om den?
Kram

Torsdag

Jaha, nu har jag gjort en hel massa saker. Eller egentligen inte. Vi hade biologi och matte, skitjobbigt. Men sen var det Elevens val och då blir det ju inte riktigt som en lektion eftersom man kan gå runt och prata med alla och göra lite av varje. =) Fast sen åkte vi skridsor. Det var väl helt okej, men om man frågar mig så är det inte världens roligaste. Jag är liksom usel på att åka. Hehe =S Om jag kunde åka bättre hade det säkert varit roligare. Sen hade vi mer elevens val och efter det fick man äntligen gå hem. Jag och Yassan skulle titta på The Devil Wears Prada. Vi vill skriva lite om det i vårt Elevens val jobb. Men Yassan skulle hämta sin lillasyster så hon fick också följa med hem till mig. Fast jag tror inte att hon gillade filmen så mycket. Nu tror jag att jag ska testa mitt nya nagellack. Jag köpte det igår och det är limegrönt. Vi får se om det blir snyggt. Sen blir det väl middag och teater.
Puss och Kram.

Årets Önskelista

Årets önskelista är det många som bloggat om. Jag tänkte göra ett försök jag också. Men min kommer nog vara lite speciell för. Det kommer ta himla lång tid att göra den eftersom jag har problem att komma på vad jag önskar mig när jag ska komma på det. Jag kommer jämt på saker annars. Hehe! Så när du läser den så vet du att det är mycket omtanke bakom den. ; )
Filiflippans önskelista 2008
1. Hund.
2. Kläder, kläder och mera kläder!
3.Smycken, speciellt örhängen och halsband.
4. Filmer t.ex. Legally blond 1 och 2, Gossip girl m.m
5. Mobiltelefon.

Nu kommer jag inte på något mer. Jag kanske skriver en till senare om jag kommer på något.

Djävulen bär Prada

Har du sett filmen "Djävulen bär Prada" eller på engelska "The Devil wears Prada". Den handlar om21-åriga Andrea Sachs som flyttat till New York och hoppats på ett jobb som journalist. Hon lyckas inte riktigt och får istället ett jobb som Miranda Priestlys assistent. Fast det är ju inte helt dåligt det heler. Miranda är chef för modetidningen Runway och är en av de viktigaste personerna inom mode. Andrea tar jobbet eftersom hon hört att ett år som Mirandas assistent ger nästan vilket jobb som helst efteråt. Allting börjar bra men sakta men säkert börjar Andrea förstå att hennes chef är djävulen som råkar bära Prada. Vi har den här hemma men jag har bara sett den en gång. Det är nog dags att se den igen.

Koola Anna

Håller på med ett skolarbete där jag och Yassan samlar fakta om olika klädmärken. Ett av märkena är Koola anna så jag sökte på det på google och då fick jag fram de här snygga bilderna. Det är inte jag men grejen är att jag har provat just en sån tröja. Jag vet inte riktigt om jag ska köpa den och isåfall: vilken? Vad tycker du? Vilken färg är snyggast?

Koola Anna - MelaineKoola Anna - Melaine
                              KOOLA ANNA

Onsdag

Kom just hem från skolan. Vi hade slöjd. Jag och Yassan håller på med ett skåp eller vad man nu ska säga. Från lunch och framåt så gick vi som var kvar till tandläkaren (några gick till tandläkaren igår). Jag får såklart gå nästan sist. Dom tog bilder i min mun och det var inte speciellt skönt kan jag säga. Jag var påväg att spy för att det var så obekvämt. Sen tittade dom i min mun. Jag hade inga hål! Jippie!!!! Jag var osäker på hur många mjölktänder jag hade tappat så jag sa det. Jag har nämligen en kompis som har några mjölktänder kvar fast han är vuxen. Dom sa att jag hade tappat alla mina tänder som jag skulle tappa och kanske fått några visdomständer. =S Det är ju flera år för tidigt isåfall. Ingen annan i min klass har fått visdomständer (tror jag). Ja, iallafall så var det en annorlunda dag. Men jag vet inte om det var på ett bra eller dåligt sätt. Jag tycker inte om att gå till tandläkaren. Kaninerna får hoppa runt så dom försöker såklart hoppa upp på tangentbordet på datorn. Hehe .
Ha det bra. Kram

Tandläkare? och tandställning?

Jo, jag kom på en sak som jag måste skriva. Imorgon ska jag till tandläkaren. Tandläkaren kommer till vår skola och undersöker alla elever. Och jag är rädd att jag behöver tandställning. Min ena tand växer liksom in bakom en annan. Min kompis fick tandställning för det förut. Jaja vi får hoppas att det går bra.

Tisdag

Idag var jag och Yassan och shoppade. Fast vi köpte inte så mycket. Först fikade vi. Sen gick vi runt och tittade på kläder och smink och sånt. Men vi köpte faktiskt lite. När jag kom hem var det dags för ett Verksamhetsråd på skolan. Jag är ju sekreterare i elevrådet så jag skulle vara med på det. Jag hann inte äta middag innan så när jag kom hem (ungefär halv åtta) så åt jag middag. Nu sitter jag och skriver blogg och läser ett gammalt nummer av Frida. Kenza var med i det så jag tänkte att det kanske fanns lite tips från henne. Ja, nu ska jag läsa vidare.
Ha det bra!

Har kryssat i det som stämmer

[x] jag är kortare än 170 cm.
[] jag tycker att jag är ful.
[] jag blir lätt brun.
[] jag skulle vilja att mitt hår hade en annan färg.
[] mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag är osäker över mitt utseende.
[] Jag har/haft tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piersingar.
[] Jag har piersingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har rymt hemifrån. Bara på låtsas.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammalt.
[x] Jag vill ha barn någon gång.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar
[] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. Semester.
[] Jag har stulit något på min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[] Jag har pissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i någonting.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagigts bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[] Jag har/haft astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina
[] Jag har varit på Golfen Center.
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

ERFARENHET
[] Jag har tappat bort min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x]Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har varit i ett casion.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[] Jag har druckigt en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smygit ut utan lov.
[] Jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[] Jag har druckigt alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller. Inte utan vatten.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[] Jag hatar begravningar.
[x] Jag  har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[]  Någon nära mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x]Jag äger en iPod eller en mp-3spelare.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt att öppna mig för nya människor.
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle kunna ha pyamas på mig i skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på mattematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[/] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag spelar data och/eller tv-spel ofta.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Haha, det blev en lång lista. Jag har inte speciellt kul. Ja, om jag ska vara ärlig så har jag sjukt tråkigt just nu. ; P

Klänningen

Nu kommer bilder på den berömda klänningen. Haha. Nej, berömd vet jag inte om den är. Märket är "m by M". Det är väl samma sak som M by Madonna? Ja, här kommer den iallafall.
                      

Puss och kram - skumbanan

Krångligt

Håller på att lägga in bilder på "klänningen". Men det blir bara en massa kångel. Är ju inte helt bra på det här med bilder som ska in på datorn. Hehe! Vi ska se att det kommer in en bild så snart som möjligt. Oj, nu hände något. Hejsvejs!


Nudlar

Jaha, nu var skolan slut och man fick gå hem. Hade lovat syrran att laga nudlar när jag kom hem så det fick bli det till mellanmål. Ska snart ta fram kameran så att jag kan ta en bild på mig i "klänningen". Hehe. Jag har fått en kommentar om att jag ska skriva fler listor och liknande. Så det kommer nog några fler. Vi ska se om jag kommer på någon eller om jag kan hitta någon någonstans. Nu ska jag göra lite mer nudlar. Det blev så lite förra gången. =)
Kram

Hemma

Nu har vi kommit hem från Sälen. Vi var där under helgen. Jag tror inte att jag skrev det men nu vet ni iallafall. Jag köpte den där klänningen. Den är hur snygg som helst =D Jag lägger in en bild snart. Vi åkte slalom fram till halv två idag. Sen så köpte jag klänningen och en slalomväst. Och sen så åkte vi hem. Nu håller vi på att laga mat och gosar kaniner.

Oj, maten är visst klar. Hejsvejs!

Lördag

Idag har vi åkt slalom. Med Ina, syrran, Tilda, Almis, Ogge och en massa andra. Jag var med i en grupp och vi tränade lite. Först så åkte vi bara friåkning men sen så blev det lite övningar också. Nu så sitter vi i stugan och äter chips och godis :) Snart ska vi gå och äta på den enda restaurangen som är öppen (här i närheten) och äta hamburgare. Självklart så blir det en massa skoj här eftersom vi bor tillsammans med Ina och Tilda. Då kan man ju inte ha tråkigt =) Imorgon så blir det mer slalom. Vi börjar redan klockan nio. Vi ville ha sovmorgon men då sa våran tränare att det var sovmorgon om vi började nio. Så vi fick inte någon sovmorgon =( När vi åkt slalom ett tag så ska jag prova en snygg klänning. Vi får se om den passar. Om den passar och jag köper den så lägger jag in en bild på den.
Nu ska jag gå och strecha lite.
Kram


14 november

Här har vi en dagens outfit.
           
Tröja: RedGreen
Jeans: Cheap Monday

Smarrig fredagsmat

Nu har vi ätit middag. Idag åt vi nachochips med salsa och ost på. Det var gott. Nu sitter jag och mamma med varsin dator och tittar (ibland) på ett konstigt TV-program.          
                   Visst ser det ganska gott ut?

Prada väska

Visst är väskan snygg. Den är från Prada och har axelband (som en ryggsäck) Du kanske såg det men tänkte skriva det ändå. Den är liksom lite sportig och tuff men ändå snygg.
                                                             
                                                                          Vad tycker du om den?


Top model 7

Sitter och kollar på Top Model 7. Det är så bra. Jag gillar det nog för att jag skulle vilja bli model (fast jag skulle nog hellre bli skådis). Många tycker inte om det för att de dömmer efter utseende men jag gillar verkligen det här programet. Just nu så ska de bli fotade medans de spelar volleyboll. Det verkar svårt. Man skulle typ kasta sig fram och bli bra på bild sammtidigt. Det kan inte vara så lätt. Nu ska jag titta vidare.
Filiflippan


Lista

Hittad hos Kenza www.kenzas.se
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Favoritgodis: Sura och tuggummi.
Humör just nu: Uttråkad
Kläder just nu: Långärmad tröja från Red Green, jeans från Cheap Monday.
Musik just nu: "Umbrella" (Rihanna)
Sommarplaner: Åka till en ö på västkusten
Hur många kuddar sover du med: Många, fem tror jag.
Dag- eller nattmänniska: Varken eller.
Spelar du något instrument: Ja, piano.
Vem är viktigast för dig: Yassan
Bio eller promenad: Både och
Är du kittlig: Ja.
Snarkar du: Tror inte det. Kanske när jag är väldigt förkyld som nu.
Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara: Trolla, det vore häftigt att kunna.
Äckligaste insekten: Kackerlacka.
Vad vill du jobba som: Jag vet inte, jag vill bli skådis eller modell och om inte det går vill jag ha ett eget företag.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump: Ja, om linan var otroligt säker.
Gillar du att sjnga: Ja, jag sjunger nu.
Är du stark: Ganska.
Vad gör du om du får hicka: Väntar tills det går över och skrattar åt det. Ibland säger mamma att jag får tjugo kronor om jag hickar igen och då går det verkligen inte.
Vad längtar du mest efter just nu: Att bli en lika bra bloggerska som Kenza.


Vad har jag gjort idag?

Kom just hem från skolan. Det var ju inte precis världens roligaste där. =( Det är bara så skönt när man får gå hem. Iallafall... Ja, vad ska man skriva mer då? Nu gör jag ju inget. Bara sitter här i soffan och skriver blogg. Jo, jag har varit inne på lite olika bloggar och kikat. Men annars så gör jag ingenting. Ha det bra.
Puss och kram - skumbanan. Hihi!


Teater trubbel

Hej hej!
Det förra inlägget blev lite konstigt. =) Men det var för att jag och Ina ville göra något helknäppt. Nu ska jag vara mer riktig. När Ina gick hem så skulle jag på teater. Pappa skjutsade mig dit. Jag gick ur bilen och han åkte. Då sa min kompis att det var inställt. Det satt en lapp på dörren där det stog att det var inställt på grund av sjukdom. Vår ledare hade inte hunnit ringa och berätta och hon hade inte fått tag på någon som kunde vara ledare den gången heller. =( Så det blev ingen teater idag. Så nu får jag väl gå och göra läxan. Jag får iallafall lite mer tid till det. Fast jag hade helt klart hellre gått på teater än att göra läxan.
Kram

Torsdag

Idag hade vi idrott. Men jag är så himla förkyld så jag kunde inte vara med. Jag fick gå ut och gå med stegräknare på skolans område. Det blev typ som en rast.Efter 1600 steg så fick jag sitta på en bänk och titta på när dom andra körde fotboll. Det var fyra lag med tre personer i varje, förutom i ett lag där det var fyra personer. Iallafall sen var skolan nästan slut. Vi hade bara en kort lektion kvar: Elevens val. Då får man forska om vad man vill. Jag och Yassan jobbar med klädmärken. Vi ska skriva lite om tio olika. Sen fick man äntligen gå hem. Då tog jag ut kaninerna och åt mellanmål. Jag var så hungrig eftersom vi inte fick någon god mat i skolan: Oxpytt. Ikväll blir det teaterträning. Vi får hoppas att jag inte glömmer allt för många repliker. =P Nej då, det kommer säkert gå bra.
Kram


Rödluvan

Hej hej!
Sitter här och tränar på mina repliker i Rödluvan. Jag går på teater och vår grupp ska spela Rödluvan. Gissa vem jag är? Nej, du behöver inte gissa för jag tänker berätta ändå. Jag spelar Rödluvan och har då ungefär 150 repliker. Så du kanske förstår att jag behöver träna. Yassan är också med i teater-gruppen. Hon spelar Katten. När man bara vet om den vanliga Rödluvan så är inte Katten med, men i den här konstiga versionen så är den med. Vår teater-grupp har ett namn förresten: Team Nilsson. Det är efter Herr Nilsson i Pippi Långstrump. Förra året hette vi Ost och skinkorna. Hihi!
Nu ska jag fortsätta att träna repliker.


Onsdag

Hej!
Idag mår jag bättre men jag kan inte säga att jag mår helt bra =( Var i skolan iallafall. Där var det väl som vanligt. Vi hade i läxa att klippa ut en reklam annons. Jag klippte ut en från Henry Loyd och min fröken visste inte om vad det var. Hon trodde att det var reklam för strumpo eller nått. Efter skolan hämtade mamma mig så att vi skulle kunna åka med Puff till vetrinären. Han ska nog kastreras snart. =S
Nu sitter jag hemma och läser en gammal DV Mode och har det så bra så. Hehe.
Kram

Lång knäpp och personlig lista

I brist på annat att skriva så gör jag en lång, knäpp och personlig lista. =)

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
Ja
Gnälla: Ja
Skrika: Ja
Sova: Ja
Ha ångest: Nej
Skada mig själv med flit: Nej
Ta mediciner som jag inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Ibland.
Försöka vara annorlunda: Nej, jag är nöjd med att vara mig själv.
Klä dig i svart: Inte i bara svart.
Gy till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja
Röka: Nej, och jag kommer aldrig att göra det heller.
Ljuga: Inte ofta och då är det bara små vita lögner.
Hata folk: Nej, inte hata men ogilla, ibland.
Lita på folk: Ja, men inte på alla.

VEM:
Saknar du:
Min familj.
Vill du döda: Ingen.
Rörde du sist: Om man räknar med djur: min systers kanin Blomman. Om man inte räknar med djur: Ara
Vill du slå: Ingen
Vill du kittla: Yassan
Kramade du sist: Puff (min kanin)
Vill du prata med: Rihanna
Skrek du på sist: Yassan (jag skrek hejdå efter skolan)
Vill du vara som: Mig själv.
Gjorde dig riktigt glad sist: Mormor
Fick du sms från senast: Yassan
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Personen som jag älskar men vem det är vill jag inte berätta.

HAR DU:
För många vänner: Man kan inte ha för många vänner.
Förföljersemani: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: Nej
Färgat håret: Gjorde slingor för länge sedan fast dom har försvunnit nu.
Brutit några ben: Nej.
Några piersings: Hål i öronen.
Egen dator: Ja
Bra självförtroende: Ja
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Jag vet ine (gjorde det nog när jag var liten)
Stulit något: Nej
Lämnat landet: Ja, för semester.
Tuttat eld på nått: Ja, på en tändsticka men inte på något annat.
Gjort något olagligt: Inte vad jag vet.

HUR:
Går du: På händerna, nej, jag går ganska normalt tror jag.
Svarar du i telefonen: Hej eller Hallå eller... Jag svarar på olika sätt nästan varje gång
Fördriver du tiden: Blogg
Tjänar du pengar: Månadspeng
Ofta diskar du: Aldrig, diskmaskin
Ofta städar du: Inte så ofta. Jg avskyr att städa.
Ofta träffar du din familj: Varje dag

TROR DU:
Att du kommer bli något:
Ja, någon gång i mitt liv tror jag att jag kommer bli något.
På gud: Nej
På rymdvarelser: Ja
Att folk tycker om mig: Ja, kanske inte alla men några.
På ett liv efter detta: Jag vet inte. Jag tror att man kommer någonstans, men jag vet  inte vart.
Att fiskar kan tänka: Ja, det kan dom väl.
Att du kommer leva länge: Ja,

Tisdag

Idag fyller mamma år! =D Och nu kan jag berätta vad hon fick i present. Hon fick en pyamas, två par strumpor, en necessär med en massa saker i och en chokladkaka. Jag och min syster tänkte ge henne en chokladkaka och låtsas att det var det enda som hon skulle få. Sen skulle vi ge henne resten av presenerna. Men jag vet inte om hon fattade. Det blev iallafall tårta och mackor till frukost (vi äter jämt tårta till frukost när någon i våran familj fyller år). Sen så var det väl dags att gå till skolan igen. Det var inte så kul. Jag har åkt på en rejäl förkylning och har setat och hostat och så typ hela tiden. Hoppas att det går över snart. I skolan hade vi inget speciellt eller jo... Vi fick en fc. Det är typ som en mail adress. Alla i min ålder i kommunen har fått en sådan. Så nu kan jag skicka mail till typ alla. =)

Ha det bra
Kram

Min måndag

Idag var jag Yassan och syrran på stan. Vi köpte presenter till min mamma. Hon fyller år imorgon. Jag kan tyvärr inte skriva vad vi köpte i bloggen förrän imorgon, eftersom hon ibland går in och tittar vad jag har skrivit . =) Nu håller vi (jag och syrran) på att slå in presenterna och gör egna kort. I skolan så var det väl precis som vanligt. Vi hade musik, då får vi göra en planch med en massa fakta om någon artist/grupp. Jag håller på med Rihanna. Man får välja om man vill göra G, VG eller MVG. Det är inte riktiga betyg men det heter så ändå. Om man väljer G ska man göra en snygg ram, skriva minst 1 låt, minst 5 personliga fakta och minst 5 musikaliska fakta. Om man gör VG ska man göra en snygg ram, skriva minst 2 låtar, minst 10 personliga fakta och minst 10 musikaliska fakta. Och om man gör MVG så ska man göra samma som på VG men man måste redovisa för en yngre klass. Man ska berätta för klassen om artisten/gruppen och så ska dem få sjunga en låt som artisten/gruppen sjunger. Jag gör MVG =D
 Det är vad jag har gjort idag. Det kanske inte låter superkul men det var faktiskt helt okej.
Kram

High school musical 3

Vi var på bio och såg High school musical 3 för någon vecka sedan. Den var ganska bra =) Har du sett den? Vad tyckte du? Filmens huvudroller är ju som vanligt Troy (Zac Efron) och Gabriella (Vanessa Hudgens). Dem går sista året på high school. Troy och Gabriella oroar sig för att splittras om de börjar på olika collage, Sharpay strävar efter att bli balens drottning och Ryan fokuserar allt på sin framtid. Samtidigt jobbar alla tillsammans med den sista vårmusikalen som ska reflektera deras kunnande, förhoppningar och rädslor.


Gossip Girl

Gossip Girl är en amerikansk tv-serie som under hösten 2007 hade premiär på amerikanska tvkanalen CW. Gossip Girl visades för första gången på svensk TV (Kanal5) den 29 januari 2008. Gossip Girl säsong 1 släpps den 10 december i Sverige.The CW meddelade den 3 mars att man bställer en ny säsong. Den nya säsongen börjar den 1 september i USA.
Rolllista:
Leighton Meester - Blair Waldorf
Blake Lively - Serena van det Woodsen
Chace Crawford - Nate Archiblad
Taylor Momsen - Jenny Humphrey
Nan Zhang - Kati Ferkas
Penn Badgley - Dan Humphrey
Connor Paolo - Eric van der Woodsen
Ed Westwick - Chuck Bass
Nicole Fiscella - Isabel Coates
Kristen Bell - Gossip Girl

Ha det bra och ta och se ett avsnitt av Gossip Girl =D

Filiflippan

Sugababes

Sugababes är en brittisk popgrupp som bildades 1998. Gruppen består sedan 21 decemper 2005 av Keisha Buchana, Heidi Range och Amelle Berrabah. Orginalmedlemmarna Siobhán Donaghy och Mutya Buena lämnade gruppen 2001 respektive 2005.

Album

2000 One Touch

2002 Angels with Dirty Faces

2003 Three

2005 Taller in More Ways

2006 Taller in More Ways (återutgåva)

2006 Overloaded: The Singles Collection

2007 Change


Hej hej!

Hej hej!
Det blir nog inget med den där musiktoppen. Har tänkt skriva om annat nu. Bara så att ni vet. Tänkte tipsa om ett märke som är toppen.

  Jag älskar kläderna därifrån.

Filiflippan♥


En prinsessas dagbok 1

Boken En prinsessas dagbok Tiara och Dr Martens är den första av En prinsessas dagbok - böckerna. Den handlar om Mia, en helt vanlig tonåring i New York, som plötsligt får veta att hon är prinsessa i Genovia. Kanske låter lite barnsligt men boken är jättebra. Mia var helt säker på att det inte kan finnas något som är värre än att vara en 172 cm lång, plattbröstad fjortonåring som dessutom var usel i matte. Men hon hade fel... Plötsligt visar det sig att Mias pappa är prins i Genovia - och hon är prinsessa! Ska hon tvingas att gr upp sitt alldeles vanliga New York-liv i Dr Martnes-kängor?

Paris, Rumer och Pete

Paris Hilton har tröttnat på att folk tror att hon inte jobbar utan mest glider runt på fester och ser snygg ut.
- Det är en av de mest irriterande missuppfattningar folk har om mig, säger Paris.
- Jag har mitt eget klädmärke, min egen champange, mina klockor, skor, väskor, hundkläder... Varenda sorts produkt som man kan föreställa sig.Jag gör film, jobbar med min skiva, jag producerar och är med i tv-show. Det är jobb 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Rumer Willis blev minst sagt chockad när hennes mamma Demi Moore presenterade sin nye pojkvän för några år sedan.
- Jag minns att hon sa att hennes nye "vän" skulle komma hem till oss och jag frågade vad han hette. "Ashton Kutcher", sa hon, och jag bara "va, Ashton Kutche?" Jag hade bilder på honom på väggen och fick hjärtklappning bara av att tänka på honom, berättar Rumer,som numera har vant sig vid att ha en av Hollywoods mesta hjärtekrossare som styvpappa.
- Men jag ser honom mer som en storebror eller farbror som jag kan be om goda såd, säger Rumer.

Det är minsann inte glitter och glamour när Pete Wentz kommer hem till sina föräldrar. Då får han och frugan Ashley Simpson helt enkelt knöla ihop sig i Petes gamla pojkrum.
- Mitt rum ser precis likadant ut som när jag var sex, alla posters och leksaker finns kvar. När jag och Ashley hälsar på sover vi i varsin enkelsäng, berättar Pete.


Material Girls

Den här filmen är inte precis ny men den är bra (tycker jag i alla fall). Den handlar om Ava och Tanzie som spelas av Hilary och Haylie Duff.
Ava och Tanzie är enda arvingar till Marchetta, världens största kosmetikföretag. Glamoursystrarna lever lyxlivets ljuva dagar och mängder med kreditkort som räcker till ett helt liv utan arbete...
Fram till dess att en skvallerskandal krossar företaget och lämnar systrarna utblottade - utan bilar, bostad och botox. Nu är det buss och begagnade kläder som gäller, men så bestämmer sig Ava och Tanzie för att packa sminkväskan och ta upp kampen...

Ja, vad gör två stenrika jetsetbrudar när de blir av med kreditkorten? Det får ni veta om ni ser filmen

Det har hänt något

Det har hänt något med min blogg. Bilden är långt ner och jag vet inte hur man fixar det. Vet du? I så falla kan du väl skriva hur man gör.
Tacksam för svar.

Mina favoritbloggar

Jag har också favoritbloggar, precis som alla andra. Min absoluta favoritblogg är Kenzas, jag är inne på den minst en gång om dagen.
Topp 5 i bloggar som jag gillar
1. www.kenzas.se
2. www.dianasblogg.blogg.se
3. www.dansemma.blogg.se (syrrans)
4. www.stinalee.se
5. www.annamijamaria.blogg.se (även känd som Englas showroom)


                                                                                                                                                                    Ha det bra

                                                                                                                                                               Filiflippan


Hårda bud hos Beckhams

Man får inte allt man pekar på bara för att man heter Beckham i efternamn- iallafall inte om man ska tro Victoria Beckham. Hon och David är noga med att inte skämma bort sina tre pojkar för mycket.
- Det är förstås roligt att kunna ge barnen saker, men samtidigt vill vi inte att de ska bli bortskämda snorungar, och det är väldigt lätt hänt om man bor i Los Angeles. Vi förklarar båda för dem att man inte kan få allt. Och om man inte säger "snälla" och "tack" så får man inget alls, berättar Victoria.


Kram


Musiktoppen

Hej hej!
Nu blir det en Topp-10 lista i musik. Rösta på den låten som du tycker är bäst. För att rösta, skriv en kommentar.

Låtarna:
I kissed the girl - Katie Perry
Just dance - Lady Gaga
My heart will go on - Celine Dion
High school musical - High school musical-gänget
This is me - Camp rock
Deep - Nickelback
Big girls don't cry - Fergie
So yeasterday - Hilary Duff
Baby boy - Beyonce
Blinka lilla stjärna - Vem som helst


Som du säkert märkte är inte alla låtar nya. Men jag hoppas att det går bra ändå. =D

Filiflippan <3


Lady Gaga - Just Dance

red one
Convict
Gaga


I've had a little bit too much
All of the people start to rush
(Start to rush by)


Caught in a twisted dance
Can't find my drink or man
Where are my keys, I left my phone


refräng:

What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can't see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright


refräng2:

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance


Wish I could shut my playboy mouth
How'd I turn my shirt inside out?
(Inside out right)


Control your poison babe
Roses with thorns they say
And we're all gettin' hosed tonight


refräng


refräng2


When I come through on the dance floor checkin' out that catalogue
Can't believe my eyes so many women without a flaw
And I ain't gonn' give it up, steady tryna pick it up like the car
I'mma hit it, I'mma hit it and flex until the 'til done until tomorr' yeah


Show me I can see that you got so much energy
The way you twirling up them hips round and round
There's no reason, I know why you can't leave here with me
In the meantime stand, let me watch you break it down


refräng2


I'm psychotic sync hypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my brand electronic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my brand electronic


Go, use your muscle comin' out work it hustle
I got it, just stay close enough to get it
Go slow, drive it, clean it
Like so clean it's been molesto
I got it, and your popped coll'


refräng2


Nästa stora fashionista

Heroes-Hayden är en av Holywoods mest charmiga- alltid med ett leende på läpparna. Hon är ju hur snygg som helst i någon av sina outfits.Jag tror att Hayden kommer att bli nästa stora fashionista.
 


Kändisarnas värsta rykten

När stjärnorna tar plats i rampljuset får de vara beredda på att höra båda det ena och det andra om sig själva. Det pumpas ständigt ut smaskigt skvaller om dem - men vilket är egentligen det värsta ryktet de har hört om sig själva?

Solange Knowles
"Jag tror att det konstigaste rykte jag har hört om mig är att min pappa betalade min sons pappa en miljon dollar för att gifta sig med mig. Det snackades om det hela tiden ett tag, och det var väldigt roligt. Jag skojar alltid och önskar att det var så, 'här ta en miljon dollar och gift dig med henne'..."

Zac Efron
" Jag hörde ett rykte om att jag skulle vara död. Jag är seriös. Någon ringde mig för att kolla om jag levde. Tydligen var det ett rykte som startade på nätet."

Keira Knightley
"Tydligen ska jag ha förstorat mina läppar. En journalist ringde upp min agent och påstod sig ha bevis på att jag hade fixat mina läppar."


Årets idolvinnare

Vem vinner årets idol. Om man ska lite på spelbolagen blir det en kille från uttagningen i Stockholm. Ett spelbolag har räknat ut en massa odds baserade på hur det har gått tidigare år och har då kommit fram till slutsatsen. Vartannat år brukar en kille vinna och förra året vann ju Marie Picasso. Grundat på vartifrån vinnaren kommer ligger Stockholm bra till- fast Lund är en outsider, eftersom många som gått vidare har gjort sin audition där de senaste åren, till exempel Måns Zelmerlöw, Amanda Jenssen och Ola Svensson, berättar en person på spelbolaget.

Men vad tror ni? Är det som spelbolagen säger eller är det på något annat sätt?

Ha det bäst
Filiflippan


Rihanna - Take a bow

refräng2:
How about a round of applause
A standing ovation
Ooh
Yeah yeah yeah yeah yeah


You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You're so ugly when you cry

(please)
Just cut it out

Don't tell me you're sorry 'cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught


refräng:

But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
(But it's over now)
Go on and take a bow


Grab your clothes and get gone
(You better hurry up)
You better hurry up before the sprinklers come on
Talking' bout "Girl, I love you, you're the one.."
This just looks like the re-run
(please)
What else is on?


And don't tell me you're sorry 'cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught


refräng


Oh, And the award for
The best lie goes to you (goes to you)
For making me believe (that you)
That you could be faithful to me
Let's hear your speech, Oh


How bout a round of applause?
Standin' ovation...


But you put on quite a show
Really had me going
Now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now (But it's over now)
Go on and take a bow


But it's over now


Jag har skrivit flera stycken låttexter nu. Och det kommer nog fortsätta så. Men det kommer annat också =)(=

Filiflippan

RSS 2.0