090131

Hej hej!
Idag har vi åkt lite slalom och så. Bara tagit det lugnt annars. Mer har jag inte att säga. Jag har börjat på Bloggrecension nummer 2, men den är inte riktigt klar. Den är nog klar inom någon eller några dagar.
Ska titta lite på Körslaget och sedan gå och lägga mig (det är tävling imorgon ign, så det blir sova ganska tidigt hela tiden).
Puss!

Massor!

Hej hej!
Snart blir det Let's Dance. Men jag tycker inte det är så kul längre. Jag hejade ju på BlondinBellaoch hon åkte ju ut. När jag tänker efter så vet jag knappt vilka som är med...
Jag har fullt upp med att kolla på Bloggkoll, för att se vilka som har uppdaterat sig. Det blir så många när man inte varit inne på datorn på någon dag. Hehe!
Tänkte recensera några bloggar senare också. Fem stycken. Om jag inte hittar några som jag vill recensera så blir de de fem första som kommenterar.
Ska fortsätta på Bloggkoll nu.
Hjedå!

Hej igen!

Hej hej!
Jag har inta kunnat skriva för jag har inte fått sitta vid datorn. Men nu är jag här. Pratar med Jossie på msn och tar det lugnt. Glöm inte Tävlingen! Du har fortfarande någon månad kvar. Tänkte avsluta den i början av mars. Funderar på att baka en kladdkaka. Det finns ett bra recept på Jossie's blogg. Fast syrran vill hellre baka små chockladkakor.


Paus

Hej hej!
Jag har redan paus i pluggandet. Hur ska jag klara att komma tillbaka till skolan? Känner mig jättetrött efter de få engelska texterna som jag läste. Jobbigt! Men jag har iallafall gjort engelskan.
jag vet, jag borde fortsätta. Men jag orkar inte.
Ha det så bra!

Läxa :(

Hej hej!
Syrran tog hem läxa till mig. Så nu är det bara att sätta igång och plugga in allt. Kul! (OBS! Jag var ironisk) Så vi hörs nog först om en timme, om jag intetar en paus i läxläsningen. :) Det kommer jag troligen göra.
Ja ja, vi hörs!


DHW

Tittar på DHW. Det är bra! Jättebra faktiskt. Har du sett den så förstår du, annars så kan jag inte förklara. Pappa kom hit och vi åt lunch. Har fortfarande inte någon aptit men jag lyckades äta en halv hamburgare (hemgjord). Ska ta det lite lugnt nu, jag kommer troligen få läxor eftersom jag har varit borta från skolan. :( Men annars så skulle jag nog ligga absolut sist i allat :S Ja ja, ha det så bra. nu ska jag titta vidare.

Ny design (igen)!

När jag tittade på bloggen så kändes det fel. Så nu bytte jag stil igen. Från blå till grön. Om du läst den här bloggen ett tag så förstår du nog att jag har väldigt svårt för att bestämma mig för sånna här saker. Lider av beslutsångest. Det blir jätteproblem när jag ska fixa mitt rum. Jag vill ju trivas hela tiden inte bara för stunden. Men men, nu är den grön i några dagar sen kanske den blir lila, svart, eller gul, inte ens jag vet hur jag vill ha den imorgon.
Titta in då så får vi se om jag har ändrat. Måste hitta en färg som jag trivs jättebra med hela tiden.

Gud, vad krånglig jag är. :) Måste skärpa mig. ;P


Tack!!!

Vad glad jag blev när jag kom in på bloggen nyss. Det första jag såg var några söta kommentarer, några av er vars bloggar blev recenserade igår. :) Sen fick jag för mig att jag skulle titta på statistiken innan jag började skriva ett inlägg och då såg jag att jag hade ungefär tio mer än jag brukade igår och ungefär lika många som jag brukar ha idag, och då hade jag inte ens skrivit något inlägg. Ååååh, jag är så glad. Tack så mycket kära läsare. Jag är helt pirrig. Kan inte sitta still här i fotöljen. Sitter här och sprattlar med benen och bara skrattar. Jag är jätteglad. Tack!

Jag funderar på att recensera några bloggar till. Har ju inte så mycket att göra nu. :) Ska se om det blir så.

Ha det bra kära läsare!


Ny design

Nu blev det en ny design. Vi får se hur länge jag har den. Men ett tag blir det iallafall. Känner mig inte så rosa längre. Jag kanske inte känner mig riktigt blå heller men jag vill ha blått just nu. Så... Det får iallafall vara såhär ett tag.


Några bloggar

Hej bloggen!
Jag har inget att göra så jag tar och recenserar några bloggar. VARNING! Det kan bli ett långt inlägg.

Kenza
Kenza verkar vara en otroligt kul tjej. Hon skriver bra och det är väldigt många som gillar hennes blogg. Hon har blivit som en idol för många. Jag tyvcker om hennes blogg otroligt mycket, är inne på den flera gånger om dan. Hihi! Hon är riktigt bra!!! ; ) Hon är en helt otrolig tjej.

Jossie
Den här bloggen hade jag troligen inte ens vetat att den finns om det inte hade varit min bästa kompis blogg. Jossie jag är så glad att vi är bästa vänner, om vi inte hade varit det hade jag inte kunnat vara mend dig efter solan, gå på stan och prova kläder med dig, eller läsa din blogg. Gud vad glad jag är att jag har dig ; ) ; ) 

Diana
Diana är otroligt bra på att blogga. Hon är så himla snäll mot alla sina läsare. Hon kanske inte är som andra bloggerskor. Hon är annorlunda, men det är ju bra. Hon är jättebra på allt, känns det som. Hon verkar vara än otroligt kul tjej. Diana, om du läser det här, jag skulle vilja träffa dig någon gång. För du verkar vara helt underbar ; ) ; ) 

Engla
Engla skriver om mode i sitt virtuella showroom. Så har jag sett att det står i många tidningar. Visst, det är ju sant. Men kan inte tidningarna hitta på något eget. Alla skriver ju likadant :P
Bloggen är jättebra. Förut hade jag tänkt skriva om alla bloggarna på Mest lästa listan. Men eftersom listan ändrades hela tiden så blev det fel, och jag orkade inte. Men iallfall. När jag skulle göra det gick jag in på Engla's Showroom och blev helt fast. Nu har jag börjat prenumerera på henne på bloglovin. Hon skriver såååååå bra. Hon uppdaterar ofta också :)


Stephanie
Stephanie skriver en bra blogg. Den har varit Veckans Blogg här på min blogg. Och för att vara det så måste man ju ha en bra blogg ; ) Hon har börjat uppdatera allt färre gånger. När jag började läsa bloggen skrev hon nått inlägg i timmen. Nu skriver hon typ ett om dagen. Eller ännu färre :S Men jag ska inte säga något dumt om hennes blogg. Den är super!!!

Sara
Sara, du är en riktigt glad tjej du. Ingen kan väl tycka illa om dig? Din blogg är super den med. Fast du är nog bäst. Haha! Bloggen är så bra. Jag älskar den. Du skriver precis som du är på riktigt och det är det som är det bästa. =) Blev så glad när du skrev ett inlägg om mig. Du är såååååå bra ; ) ; ) ; )

BlondinBella
Förut trodde jag att hon var en lite kaxig tjej bara för att hon hade en så framgångsrik blogg. Men tro mig, det är inte för att hon är blond. Jag är själv mellanblond och min syster har lika ljust hår som Bella, om inte ljusare. Jag vet inte varför, men jag fick för mig det. Ibland får jag lite konstiga ideér. Men nu när hon är med i Let´s Dance så skulle jag gå in på hennes blogg. Och... Den är fantastisk. Hon skriver jättebra. Så nu går jag in på den någon gång om dagen. Den har blivit en konkurent med Kenzas i toppen på listan över mina favoritbloggar. Hur kunde jag ha så fel om dig Bella? Förlåt! 

QueenPeach
Hon skrev en komentar till mig när jag just hade startat min blogg och jag har kanske inte varit inne på hennes blogg varje dag. Men då och då har jag tittat igenom mina komentarer och hittat hennes. Och då har jag gått in på bloggen. Jag har så mycket underbart att läsa då. :) Den är bra! 

Beatrice
Den här bloggen har jag inte varit inne på så många gånger. Kanske två eller tre. Men jag lovar den är bra. Så när jag väl kommer in på bloggen så har jag mycket bra läsning framför mig. Hehe! Fantastiskt tjejen!

Trixie
Den här bloggen började jag nyligen läsa. När jag tittade igenom mina komentarer, så gick jag in på en av dem. Där hade Trixie komenterat och jag gick in på hennes. Där fastnade jag helt och det tog ganska lång tid innan jag kom därifrån. Hon gillar, precis som jag, Desperate Hosewives, speciellt Eva Longoria. Hon är toppen.

Designa din blogg
Den här bloggen är väldigt användbar. När jag gör om min blogg brukar jag vvara inne där för att få tips. Det som jag har haft mest använding för är färgkartan. Det är bra att alla färgkoder finns samlade någonstans. Så, ska du göra om din blogg? Titta in här. 

Nu orkar jag inte fler.

Ha det så bra!


Tråkigt!

Vad kan man göra? Jag har jättetråkigt. Mamma pratar i telefon och jag sitter bara här framför datorn och försöker komma på något att skriva.
Syrran kom just hem. Hon tittar på tv. Ska kolla vilka av bloggarna som jag prenumererar på via Bloggkoll som har uppdaterat sig.
Ha det så bra!
Hoppas du har det bättre än vad jag har haft de idag.


Sjukling :(

Kunde inte skriva igår, för jag är sjuk. Nu kanske ni tänker "Om hon är sjuk borde hon kunna skriva mer än vanligt och inte mindre." Men det är inte speciellt kul att sitta vid datorn när man knappt klarar av att gå till den. Och samtidigt mår illa. Ush! Nu är jag bättre men inte bra.

Måste komma på något att göra. Jag har tråkigt. Har du ett tips?

Har verkligen inget att skriva om. Så varför skulle jag skriva ett inlägg nu? Jag vet inte.

Jo förresten, kom ihåg Tokio Hotel tävlingen.

Puss och Kram!


Nu är även jag fast!

Hallå allihopa!
Nu har vi ätit, chicken thai, och till efterrätt Ben and Jerry´s. Så gott. Fast vi köpte den Ben and Jerry´s som syrran tyckte verkade såååå god. Men Det var någon typ av kakbitar i. Det smakade lite som marsipan och var inte så gott. Men resten var helt perfekt.


Tycker du om Ben and Jerry´s? Vilken smak, eller vad man nu ska säga, tycker du är bäst? Det var första gången som vi köpte Ben and Jerry´s och jag har verkligen fastnat. Så jag behöver tips om vilken som är absolut godast.

Vi ses imorgon!

Förresten: Har du en bra blogg? Jag prenumererar på några få bloggar på bloggkoll. Men det vore kul om det var fler att prenumerera på. Så det vore snällt om du tipsade mig.

Puss och Kram!


Skumbad

Klev precis ur badet. Jag fick badskum av Jossie i julklapp. Och jag var ju tvungen att prova det. Men jag hann inte förrän idag. Det var jätteskönt. Nu badar lillsyrran lite. Så skönt! Snart ska vi äta middag.
Nu har jag inge mer att skriva.
Ha det så bra!

Snögrottor!

Hej bloggen!
Nu har det kommmit riktigt mycket snö. Så idag blir det korvgrillning och snögrottebyggning. Och efter det kanske man kan gå in och krypa ihop under en filt med en kopp varm choklad och en tidning eller bok. Mysigt! Är lite trött så när Syrran och Ina gick ut så stannade jag här inne och tog det lungt ett tag till. Måste ju spara krafterna till snögrottan som vi ska bygga. Haha! När vi var små brukade vi försöka att gräva oss igenom en stor snöhög på vår gård. Där inne skulle vi göra ett sum och sova. Men vi hann aldrig klart. :( Men nu kanske vi lyckas. *skrattar*

Ha det så bra!

Godiskorg

Hejsan kära läsare!
Idag var det slalomtävling igen. Storslalom den här gången. Det gick ganska bra. Jag kom på 30:onde plats och det var kanske inte bäst men jag är nöjd. Sen var det utlottningspris och då vann jag en stor korg med chockladaskar och lite sånt. Så nu firar vi lite med att äta upp en bit av den.
Det är min godiskorg. Den är inte lika fin nu längre när jag har börjat öppna och så.

Nu ska vi titta på tv. Ha det så bra!


Bilderna jag lovade

Hej hej!
Nu har jag lagt in en massa bilder och tänkte visa er dem.

Först så har vi en söt liten klocka från Gucci. Gillar verkligen den. Annars är jag inte så mycket för klockor. Så liten och söt... Använder den så ofta jag kan utan att det blir för ofta. Haha! Jag vet ine hur jag ska säga. Jag använder den bara ibland. Så är det nog lättast att säga. Men själv tycker jag att den är så snygg.


Mitt

Och här har vi mitt "bästishalsband" som jag har med Jossie. Om du tittar in på hennes blogg ( www.jossieblogg.blogg.se ) så finns det en bild på båda tillsammans någonstans.





Där hade vi en bit av min läppglanssamling. Har många fler men de fick inte plats mer på pappret som dem ligger på.





Här har vi ett par snygga solglasögon från Dior. Så snygga! Först tyckte jag att de ser ut som flugögon. Men sen blev jag smart och förstod: Så snygga!





Det här läppglanset fick jag i julklapp. Riktigt bra. Det blir väldigt glansigt och fint. Märket är Loreal men det står Glam Shine 6 stort över tuben (eller vad man nu ska säga).




Till sist så har vi de mascaror som jag använder. Den översta är Loreal. Det är vitt på ena sidan och svart på andra sidan. Det är meningen att man först ska ha vitt och sen svart. Då ser ögonfransarna längre ut.
Det andra är Kanebo. Den är nog favoriten. Vattenfast och mörkbrun. Skulle gärna ha den i svart också. Men eftersom jag fick den i present så kan jag inte klaga. Fast jag skulle inte klaga ändå. Jag gillar den verkligen jättemycket.



Jag vet att jag lovade att det skulle gå snabbt. Men dettog ett tag att skriva och sen åkte vi till slalombacken för att fixa till tävlingen som är i morgon.

Ha det så bra kära läsare!

Nya idoler




       



    

Det varl ite bilderpå mina nya idoler Eva Longoria och Blake Lively. Dem är så bra. Eva är ju, som ni säkert vet, med i Desperate Hosewives. Och det är jag ju bara lite beroende av. Hehe!
Och Blake är med i Gossip Girl och det är bäst ;) Tjejerna är lika grymma båda två. Och jag kan verkligen inte få nog av någon av dem.

Puss och Kram

Varför händer inget?

Hejsan!
Hur har din dag varit? Min har varit helt okej. Skolan var också helt okej. Men ändå så har jag inget att berätta om. Förlåt för att det inte blev några bilder igår. Ska försöka fixa så att det kommer nu istället.

Ha det så bra så ses vi om ungefär tre minuter!


Teknik+Filiflippan=verkligen inte sant

Jag har alltid varit ganska dålig på datorer och sånt. Men det här är gränsen. Jag måste väl kunna flytta bilderna från min egen kamera till datorn. Jo, det går ju bra. Men... Jag tar inte bort bilderna från kameran varje gång. Så när jag vill lägga in nya bilder på datorn så kommer alla med. Och det är ganska många... Så bilderna kommer senare när mamma har hjälpt mig att fixa det här. Under tiden tar jag och lägger in lite mer musik på datorn.

Kommer snart tillbaka kära läsare.


Bilder (snart)

Hej hej allihopa!
Jag har jättetråkigt (igen). Syrran och mamma var hemma alldeles nyss, men syrran dansar så hon åkte iväg till dansen. Så nu tänkte jag lägga upp jättemycket bilderpå lite olika saker. Det låter väl kul?

Måste bara ta några bilder.
Ses snart!

Läppglans från Clinique

Här har vi ett av mina många läppglans. Det kommer från CLINIQUE och är jättebra.

 

Det är en liten söt tub, med ganska mycket läppglans i. Jag fick det i födelsedagspresent och är mycket nöjd. Det är jättebra. Det står på tuben att det ska lukta hallon, men jag vet inte om jag tycker att det gör det. Fast det kan vara för att jag är lite förkyld. Om du vill kan du gå in på www.clinique.com och läsa mer, för jag vet inte jättemycket.

Det går att köpa på ganska många ställen. Själv har jag nog sett det på Åhlens, tror jag. Så om du vill ha ett likadant kan du gå dit och kika. Men jag är inte riktigt sääker på att det finns där så bli inte för besviken.

Ha det så bra!
Puss och kram skumbanan!

En fin liten bild från Indien

Jag har så tråkigt. Jag är lite sjuk (ont i magen och mådde lite illa tidigare). Har inget att göra. Har läst lite i senaste FRIDA, men nu orkar jag inte mer. Så nu tänkte jag blogga lite. Alldelles nyss laddade jag in en massa bilder på datorn så det kommer många bilder det närmaste inläggen ;)

Här har vi poolen på området vi bodde
Här har vi poolen i Indien. Vi bodde hos några kompisar, det var helt underbart. Härligt, varmt och skönt. Vi var där i två långa och helt fantastiska veckor. Jag kanske berättra mer om det senare. Vill till något varmt land snart (när slalomsäsongen har uppehåll eller något sånt).

Ha det så bra!
Puss!

Bloggkoll och skola?

Hej hej!
Hur har ni det? Jag har det så bra så. Är lite trött efter att ha varit i skolan hela dagen, men men. Nu sitter jag här och tittar vilka av mina favoritbloggar som har uppdaterat sig. Du kan ockås få det så lätt att se när bloggarna du gillar blir uppdaterade om du går in på www.bloglovin.com eller www.bloggkoll.se
Det är samma sida, bara så att du vet.

Snart kommer syrran och Ina hit.
Ha det så bra!
Puss!

Kom ihåg tävlingen

Hej hej!
Idag har jag varit i skolan. Det var väl okej. Snart ska jag till Ina, det ska bli kul :) Har bara några läxor att göra först.

Du glömmer väl inte att vara med i Tokio Hotel tävlingen. Du kan hitta den om du väljer kategorin Tävlingar. Tävlingen kommer vara igång i ungefär två månader till. Om jag inte får in tillräckligt många som är med så behåller jag skivan. Var med och tävla. OBS! Komentaren ska vara i tävlingsinlägget.

Nu ska jag fixa klart lite innan vi går till Ina.

Puss

:( Trött

Idag var det slalomtävling igen. Jag skulle verkligen behöva en sovmorgon nu. Det gick väl sådär. Efter första åket låg jag trea men sen blev jag omåkt och kom på fjärde plats. :( Alla fick något pris. Och gissa vad jag fick? En ljusstake med trähästar på. Kul! Haha! Det var några som fick nya hjälmar och sånt, och sen får jag en ljusstake. Funny!

Nu är jag hemma och trött. Måste packa lite (jag ska bo hos Ina en natt när mamma och pappa är borta. Vad kul vi kommer få det.).
Ha dety så bra!
Puss!

Jobbigt

Den här dagen har varit jobbig. Det gick inte så bra i tävlingen och sen så låser vi in bilnyckeln i bilen. Vi fick åka i varsin bil med kompisarna i klubben. Sen åkte mamma och pappa tilbaka och hämtade bilen. Gud, vad jobbigt det har varit. Man kan bara säga: Vilket flyt vi har, alltså! Haha! Om några dagar kommer vi skratta åt det här, men nu känns det bara jobbigt. :(

Hoppas er dag har blivit bättre än min.


Let´s Dance

Hej hej!
Tittar du på Let´s Dance? Det gör jag. Jag tror att jag hejar på Bella. Hon har ju inte dansat än, men jag tror det ändå. Hennes blogg är ju bra. Imorgon blir det nog bara något snabbt inlägg på kvällen. Det är lite jobbigt, men så är det såhär under slalomsäsongen. Men sen så blir det lungt och jag kan blogga jättemycket. Haha! Nej, om du känner mig så förstår du nog att då har jag kommit på någon annan andledning till at jag inte bloggar 20 gånger om dan.

Jag måste verkligen lägga in några bilder på datorn så att jag kan visa er. Min blogg ser så tråkig ut utan bilder. : ( Det får jag fixa senare. Vad tycker du om min design? Är den för tjejig? Den kommer nog vara kvar i max en - eller två veckor. Sen har jag nog tröttnat och byter. Jag kan verkligen inte bestämma mig hur jag vill ha det. Det kommer bli problem för mig när jag ska fixa mitt rum.

Just nu är det paus i Let´s Dance så jag passade på att sätta mig vid datorn. Så nu bloggar jag och läser några gamla bilder på www.kenzas.se

Nu måste jag gå.
Ses i morgon!
Puss!

Bloggen är som ny

Nu blev bloggen som ny. Vad tycker du? Jag är ganska nöjd. Jag känner mig lite tjejig just nu, så bloggen fick bli rosa. Den rosa färgen kommer nog snart bytas ut. Vi får se...

Jag känner mig så tråkig just nu. Jag ska inte göra något ikväll. Eller, jag får väl skylla mig själv. Det skulle vara Disco, men det orkar inte jag gå på. Jag känner mig inte i form. Och det är slalomtävling i morgon, så ska jag klara att vara med då är det nog bra om jag bara är hemma.

Ha det så bra!
Puss!

Jaha...

Hej hej!

Nu är det bestämt. Jag ska sluta att utse Veckans Blogg. Och jag lovar, det är inte för att jag ångrar att ni som har blivit Veckans Blogg blev det. Nej, nej, ni har underbara bloggar och det var just därför som ni blev Veckans Blogg. Så, nästa vecka så blir det inget. :S

Idag var jag i skolan. Det var faktiskt helt okej. Vår lärare var ledig så vi fick en vikarie. Det var också okej. Jag har inte så mycket att säga.

Det här blev ett ganska tråkigt inlägg. Men vad ska jag säga. Idag så hade vi prov på vår läxa? Kul! Nu ska jag iallafall göra om min bloggdesign.

Puss

Ska jag sluta med Veckans Blogg

Vad tycker du, ska jag sluta utse Veckans Blogg? Det känns som om det blir det enda jag gör. Jag är inte säker så därför frågar jag er läsare. Skriv gärna i en komentar vad du tycker för jag behöver hjälp.

Veckans Blogg

Hej hej!

Nu blir det Veckans Blogg!

Den här veckans Veckans Blogg blir Julia. Grattis!!!
Bloggen heter www.julia.blogg.se och hon var nominerad till Bästa modeblogg för ett tag sedan på Dianas blogg. Bloggen är toppen!


Snart så blir det Veckans Blogg

Hej hej!
 Jag har ine skrivit på ett tag. Sorry för det.

Måste verkligen börja leta efter en Veckans blogg. Ska göra det nu. Så nästa inlägg bli nog Veckans Blogg.

Puss ;)

090112

Hej hej allihopa!
Idag var det skola igen. Jag och mina kompisar fjantade väl rutn på samma sätt som vi alltid gör. Fast det gör nog hela vår klass. Vi är liksom lite galna ; ) Jag menar inte galna på ett dåligt sätt, utan på ett bra sätt. Vi är glada och det verkar som om vi kan se allt positivt. Det är inte tyst en sekund i vårt klassrum. Gud vad kul vi kan ha åt något helt obetydligt :)

Hur har din dag varit? Min har varit ganska okej. Men inte bäst. Fattar du?

Ha det så bra!

Puss från mig!

Slalomtävling

Idag har jag varit på slalomtävling. Ärligt talat så gick det skit. I första åket fick jag en miss så att jag fick klättra typ en halvmeter. Det var ju inte det att det tog jättelång tid att klättra, men jag tappade ju all farten. Sen i andra åket gick det super, men sen så gränslade (kom med en skida på varje sida av porten) jag. Jag ramlade, gled ner typ fem meter och tappade båda skidorna.
Men gud vad kul det här låter då. Det är ju inte precis sånt här som ni vill höra, eller? Jag tänkte uppmuntra er att vara med och tävla i Tokio Hotel tävlingen. Jag behöver många fler bidrag för att lotta ut skivan.
Ha det bäst!

Klänningstävlingens vinnare...

Nu orkar jag inte ha igång klänningstävlingen längre. Jag kan meddela att Amandas klänning vann.


Grattis Amanda! Du hade snyggast klänning så du vann den lilla klänningstävlingen. Grattis (igen)!

Slalomtävling

Idag var det slalomtävling. Det gick okej. Eller nej, jag är inte nöjd, men jag kom inte sist. Jag kom tia bakifrån eller 33:a, välj själv hur du vill säga. Jag fick ett utlottningspris. Men dem ropade upp mig sist av dem som fick utlottningpris så jag fick inte välja. Jag fick  Harry Potter och Dödsrelikerna. Den sista boken. Men den har vi, så mormor fick den. Nu är kusinerna här och vi har haft kul. Men nu är jag varm och trött. Ska gå och lägga mig tidigt eftersom det är tävling imorgon med.
Vi har instalerat internet så jag kommer troligen att blogga oftare nu. ; ) 
 
Ha det så bra! 

Har du missat att det är Let´s Dance?

Du har väl inte missat att Let´s Dence har premiär just nu? Tänkte väl det. Det vet nästan hela Sverige.
Årets deltagare är:'
Hasse Aro Programledare
Magnus Samuelsson Starkaste man
Kitty Jutbring Programledare
Carl Jan Granqvist Krögare
Isabella Löwengrip Blondinbella
George Scott Boxare
Linda Haglund Friidrottare
Morgan Alling Komiker
Elisabet Höglund Nyhetsankare
Laila Bagge Medlem i Idoljuryn
"Mojje" Johansson Barnprogramledare, musiker
Magdalena Graaf Artist, modell, författare
Vem håller du på? skriv i en komentar vem som är bäst så får vi se vem som skulle vinna om ni läsare fick bestämma helt själva. 

 
Alla bloggar ju på www.expressen.se Visste du det? Undrar om Blondinbella börjar att blogga bara där eller om hon fortsätter att blogga på sin vanliga blogg? Det ska jag ta reda på.
Oj, nu börjar det igen.
Ha det så bra!


Veckans Blogg

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge. Jag har inte fått tillfälle att blogga. Vi har inte internet på den nya datorn än och mamma och pappa har sina på jobbet hela dagarna. Så när jag kommit på att jag kanske skulle blogga lite så tycker dem det är för sent och det blir inget. Förlåt!

Nu är det dags att utse Veckens Blogg.


Denna veckans Veckans Blogg blir Marielle Torgersson! Grattis! Din blogg är otroligt bra. Jag och syrran sitter och kollar lite på den just nu. Grattis Marielle!
Marielles blogg heter www.marielletorgersson.blogg.se
Puss och kram!


Tävling

Japp, nu är det klart. Jag ska ha en tävling.
Du kan vinna en skiva med Tokio Hotel. Den heter SCREAM och är inte så värst ny.
Jag fick den någon gång förut och det är inte precis mitt favoritband. Så nu lottar jag ut den.
På skivan finns låtarna:
Scream
Ready to go!
Monsoon
Love is dead
Don´t jump
On the edge
Sacred
Break away
Rescue me
Final day
Forgotten children
By your side



För att vinna så ska du kopiera det som står här nedanför och lägga in det på din blogg.

"Bloggerskan Filiflippan har en tävling där man kan vinna en Tokio Hotel skiva. Jag är med i tävlingen och det vore kul om du också var det. För att vara det å in på www.filiflippan.blogg.se och läs reglerna."

Du får skriva mer om du vill men det var allt som behövs. Om du inte har en blogg så kan du maila samma sak till 15 kompisar.

Jag utser en vinnare såsmåningom. Jag säger till några dagar tidigare.

OBS! För att jag ska utse en vinnare så måste jag ha minst 20 tävlande.


Funderar på en tävling...

Jag funderar på att hålla en tävling här i bloggen. Måste bara hitta på något sm ni läsare ska göra för att vinna. Vad ska det vara? Det måste jag komma på först. Och sen så undrar jag vilken typ av pris ni skulle vilja ha om jag har en tävling? Fast jag vet nog vad det ska vara för pris. 

Gå in på Kenzas blogg (adressen till bloggen finns i förra inlägget) och se på hennes nya tattuering. Den är liten och söt, det är det enda jag säger.

Puss på er

Hej hej! Idag...

...har jag varit hemma hos Ina hela dagen. Först var det meningen att vi skulle gå till stan och shoppa. Men det var för kallt för att gå och Inas mamma orkade inte skjutsa oss. Sen orkade inte vi. Så vi har spelat Wii Fit ganska mycket idag. Men det är ju både kul och så rör man på sig. Så... :P

Har du sett att Stephanie har lagt ut Veckans låt på sin blogg. Bloggen heter www.stephaniedahl.blogg.se

Ska bara titta in på Kenzas ( www.kenzas.se ) blogg och se om hon har lagt ut en bild på sin nya tatuering.

Puss ch Kram Filiflippan


Wii Fit

Wii Fit! Det är så himla kul!

Lista

Jag kom på att jag tidigare idag sett en lista på www.dianasblogg.blogg.se

Skor: Jag gillar beekväma skor men tycker att klackar är jättesnyggt också.
Sneakers: Jag tror inte att det är något för mig.
Jeans: Jag älskar mina från Cheap Monday. Jag har egetligen inte så många par jeans.
T-shirts: Jag gillar t-shirts, men det får inte bli för mycket.



ACCESSOARER
Väska:
Jag älskar min Prada ryggsäck. Både snygg och cool.
Plånbok: En vit från Indien.
Solglasögon: Ett par bruna från Gucci.
Klocka: Jag är inte mycket för klockor, men jag har en snygg klocka från Gucci.


BADRUM
Tandkräm:
Pepsodent just nu men jag brukar ha Collgate.
Tvål: Nivea.
Vitamin: Lite olika.
Schampo: Loreal Elvital eller något sånt.
Smink: Många olika märken t.ex. Loreal, Kanebo, Depend och några fler.


MAT OCH DRYCK
Mineralvatten:
Loka naturell.
Bröd: Jag vet att det inte är jättenyttigt. Men jag gillar frallor av olika slag.
Glass: Jag gillar all glass.


HEMMA
Säng: En ganska bred med många kuddar.
Lakan: Lite olika. Just nu är det lite marint tror jag.
Esspressomaskin: Mamma och pappa hade en, men efter några år gick den sönder.
Kylskåp: Jag vet inte riktigt vilken typ av kylskåp vi har.


TEKNIK
Tv:
Samsung.
Mobiltelefon: IPhone
Mp3/Ipod: Iphone.
Dator: HP. Den är väldigt bra, fast just nu är den lite sönder. Den bara slutade funka.


LÄSER
Tidningar:
Många. Frida, DV Mode, Cosmo, med fler.
Bok: Gossip Girl.

Lite olika

Nu orkar jag inte göra om mer. Det blev inte mycket skillnad, men iallafall lite. Det finns en jättebra sida om bloggdesign. Den heter www.designadinblogg.se
Där finns det en massa tips. Jag använder dem men hinner och orkar inte fixa för stora saker.

Ska titta runt lite på olika bloggar. Jag älskar verkligen att hitta en ny bra blogg. Det är nog därför jag skriver Veckans Blogg.

Filiflippan ♥

Yassan/Jossie

Yassan har en ny blogg. Förresten kommer jag inte kalla henne för Yassan längre utan för Jossie ( www.jossieblogg.blogg.se ). Det är det hennes blogg heter och jag tror hon vill bli kallad för det istället. Det där låter helkonstigt men bara så du vet, om jag skriver Jossie eller J så menar jag Yassan.

Ska verkligen försöka göra min blogg lite roligare. Så om den ser helknäpp ut ett tag så är det för att jag håller på att ändra.

Ha det så bra

Filiflippan ♥

Varför funkar det inte?

Det är så jobbigt. Jag går in på min blogg på telefonen och då ser den helt annorlunda ut än på datorn. Det hade ju inte gjort något om den var snygg, men den var inte speciellt snygg... Så nu ska vi se om man kan fixa till det här. Vet du hur man kan få bort bilderna i bakgrunden? För det skulle jag behöva fixa. Vi får se om jag börjar om helt med den.




Nu har jag börjat göra om den helt. Vi får se om den blir snygg eller ful.

Ha det bra!

Bloggen ska piffas

Ska försöka göra om min blogg lite. Den ser så himla trist ut. Vi ska se om det går att få den lite snyggare. Har du ett tips om hur man kan få bloggen snygg? Snälla hjälp mig. Har desperat behov av hjälp med det här. Får se om den blir nå snyggare.
Ha det bra!

Gossip Girl

Hej hej bloggen!

Har någon läst Gossip Girl? Jag började titta på serien och sen fick jag de tre första böckerna i julklapp. Jag är helt fast i de där tjejerna och killarna. Just nu läser jag den andra boken som heter "Ni vet att ni älskar mig". Så bra alltså. Och Gossip Girl har ju typ som en blogg. Hennes blogg är mycket bra och jag blir sugen på att göra något liknande. Men vilka ska man skriva om då. Det finns ju inte precis några Blair, Serena, Jenny, Nate, Chuck, Daniel .... och alla andra här där jag bor. Ska verkligen läsa resten av böckerna för de är så himla bra. Känner att tjejerna där är helt olik mig men vi är ändå så lika. Jag vet inte hur, för jag är ganska långt ifrån dem just nu. Men vi får väl se hur det blir i framtiden. För dig som inte har läst dem så rekommenderar jag att du läser dem.

Krånglar det för dig med?

Gud vad det krånglar. Igår skrev jag ett snabbt inlägg men det kom inte fram förrän idag. Vad jobbigt det är när det blir så. Men nu verkar det funka bra.
Jag har egentligen inget att skriva om, måste komma på något...
Igår åkte vi skidor hela dagen. Det var kallt. Mina tår var stelfrusna. Burrrrr... Typ som i Pirates of the Carribien 3 då han råkar bryta av sin tå. Det är så äckligt, men mina tår var nästan så kalla. Ush!
Nu ska vi äta frukost.


Snabbt inlägg

Hej hej kära läsare!
Hur har ni det? Jag är trött. Blev just väckt för att vi ska äta frukost och sen åka skidor. Det ska bli kul och det är värt att bli väckt vid nio för det.
Nu ska jag äta frukost. Ses senare!

Veckans blogg

Då var det dags att utse Veckans Blogg. Gud vad kul det är att leta efter en bra blogg och sen länka till den på sin blogg.

Bloggen heter www.martinaberthsdotter.blogg.se Det är en kul blogg som jag just upptäckte och jag ska absolut fortsätta läsa den.
Grattis Martina!


Sälen

Igår var det nyårsafton och allt var kul... eller ja, nästan allt. Det inträffade en olycka och en kompis fick en dörr stängd över sin tumme, så det var ju inte så kul. Men annars var allt kul. Nu är vi i Sälen och har det bra. I morgon blir det slalom så att det ryker om det. Och kanske snowboard också. Syrran har fått en snowboard i julklapp och jag kanske kan prova den när hon inte åker. Jag behöver bara hyra snowboardskor.


Just det klänningstävlingen har blivit förlängd eftersom jag inte har fått in så många kommentarer. Så rösta gärna, om jag inte får in fler röster får det helt enkelt bli den som de få röstade på.


Ha det bra.


RSS 2.0