Gott nytt år!!!

Gott nytt år alla där ute! Nu ska vi till grannarna på nyårsfest. Alla pappor har varit där i ungefär tre timmar och lagat mat. Hehe. Tradition att killarna ska laga mat.

Nu ska vi gå. Gott nytt år allihopa!

Idag...

Hej hej!
Idag har jag jort ganska mycket. På morgonen tog jag det ganska lugnt och fixade lite. Sen kom mamma hem från jobbet och vi åkte och kollade på datorer. Vi hade kommit överens om att köpa en men vi visste inte riktigt om det fanns den typ av dator som vi ville ha. Så vi åkte till stan och åt lunch med pappa. Sen åkte mamma till golfbanan för något möte. Då åkte jag, syrran, Ina och Inas pappa skridsok på sjön. Det var kul. Men isen var påväg att spricka på några ställen. Det var lite spännande. Efter det åkte pappa till slalombacken för att fixa lite. Då fick vi vara hos Ina och titta på film. Det skulle ju inte vara så kul att vara helt själv när man kan vara med kompisarna. Nu kom vi just hem och mamma har köpt en ny dator (en stationär ...  eller vad det nu kallas). Så nu håller vi på att koppla in den och så. Ska gå och hjälpa till.


Lite uppdatering om min dag

Idag har jag, Yassan, syrran, Yassans syrra och Yassans mamma varit och badat på badhuset. Sen åkte vi till Yassan och åt. Vi åt falukorv och mos. Vi spelade Singstar ABBA nästan hela eftermiddagen. Det var jättekul. Sen åkte jag och familjen iväg för att köpa skidor och lite sånt. Nu sitter vi och tittar på tv (DHW).
Nu har jag inget mer att skriva om.

Bloggar

Jag fösrtår inte hur alla de stora bloggerskorna (t.ex. Kenza, Blondinbella, Kissie, Stina Lee och många fler) hinner skriva så mycket. Jag förstår inte heller hur dem kan få så himla många läsare. Grattis till er som har kommti så långt att ni har några tusen läsare om dagen. 

Jag kan tipsa om en bra blogg. Den heter www.dianasblogg.blogg.se Den kanske inte har lika många läsare som de allra största men den har ganska många vad jag vet. Diana är en mycket ducktig bloggerska. Gå in på den bloggen och titta.  


26-28 december

Förlåt för dålig uppdatering. Har helt enkelt inte hunnit eller fått nu under julen. Jag ska berätta vad jag har gjort.

26 december: "Pappas släkt" åkte hem till sig på morgonen. Strax efter det kom våra kusiner på mamma sida hit. Vi åt lunch och gick på en promenad. På vägen hem gick vi förbi en lekpark där vi fick för oss att vi ville gå över hängbron som finns där. Vi gick över den först en gång och sen en gång till och sen ännu en gång till. Så pappa åkte iväg till affären och handlade mat. När vi kom hem upptäckte vi att pappa hade vår nyckel så mamma och hennes bror åkte till affären för att hämta nyckeln. Och jag syrran och kusinerna fick stanna. Efter ungefär 10 sekunder kom syrran på att hon behövde gå på toa. Vi lekte lite lekar för att få tiden att gå. Så småning om kom dem hem och vi fick å in. Sen kom mormor och morfar och då blev det julklappsutdelning. Jag fick många roliga saker.

27 december: Jag vaknade av att syrran och kusinerna sprang runt och lekte apa. Jag ville inte gå upp så jag tog min IPhone och gick in på internet. När klockan var ungefär kvart över 10 gick jag upp och åt frukost. Vi var på stan och jag köpte en snygg tröja från Koola Anna (det kommer många bilder när min dator funkar, jag får inte lägga in jättemånga ilder på mammas eller pappas dator) och på kvällen spelade vi Monopol. Mamma och pappa vann : (

28 december: Vi åkte till Stockholm på morgonen för att titta på musikalen Sune. Vi hann inte shoppa något innan musikalen började. Men det gjorde inte så mycket. Hela släkten utom mormor och morfar var där. Musikalen var jättebra. Benjamin Wahlgren spelade Sune. Han var superbra. Nu har vi kommit hem och vi sitter och tittar på Indiana Jones och kristalldöskalens... någonting. Jag och Yassan såg den när den gick på bio, men resten av familjen vill ju också se den.

Glöm inte att rösta i klänningstävlingen.


idag

Idag har vi egentligen inte gjort någonting. Vi har varit ute lite. Sen har vi lekt med våra kusiner. Vår minsta kusin fick en trollerilåda av tomten och nu är han jätteglad över att han kan trolla. Han viftar med sitt trollspö och jag eller syrran trycker på en 'lampknapp'. Han blir överlycklig över att han kan trolla och skriver "Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!" Haha! Det är jättekul. Men när vi åt lunch satt han och viftade med sitt trollspö och inget hände ju då, eftersom jag och syrran satt och åt. Så då kom vi på att han måste äta för att han ska kunna trolla. Som att han laddar batterierna. Men roligast måste nog vara när han upptäckte att vi tryckte på en knapp, vi var tvungna att säga att den satte på ungnen (som var på eftersom vi lagade mat). Då sa han bara: "Jaha, det visste jag inte." När vi hade sagt att den gick till ungnen. Han är så gullig. Alla våra kusiner är jättegulliga. Jag är äldst. Min äldsta kusin är tre år yngre än mig. Det är faktiskt ganska kul, fast jag skulle gärna ha en släkting i min ålder också.

Imorgon kommer mammas släkt och pappas åker hem. Så då blir det som julafton nummer 2. Haha.




Skulle du vilja ha ett par skor med en massor av diamanter på? Dior har designat ett par.


Testade att mobilblogga men det funkade inte

Hej hej!
Igår var det julafton (som du redan visste). Min julafton var jättekul, jag hoppas att din var minst lika kul. Fick du några roliga julklappar? Det fick jag, t.ex. en IPhone. Jag är jätteglad och så. Igår tänkte jag testa att mobilblogga. Men det funkade inte så bra. Allt gick bra tills jag skulle börja skriva i själva inlägget. Jag hade skrivit rubriken och så men det gick inte att skriva i inlägget. Jag får försöka fixa det.


Så där ser en IPhone ut. Fast just den här är inte min IPhone.


God Jul

God Jul! Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sova. Eller... jag tror att jag ska göra det. Det känns konstigt om man är uppe när det blir julafton. Så jag tror att jag ska försöka somna innan det blir julafton. Okej, nu ska jag inte tjajta mer om det här. Kort sagt så kommer jag inte skriva fler inlägg idag.

God natt och God Jul!

Uppesittar kväll

Tv4:as uppesittarkväll är kanske inte det roligaste tvprogrammet i världen, men farmor och farfar brukar köpa bingolotter till oss och då måste man ju se om man vinner något. Men som vanligt så missade vi första bingot. Fast det är ganska kul när kändisarna ska läsa upp sina rim på olika julklappar. Jag är ganska dålig på att rimma men ibland så kommer jag på något. Igår t.ex. när jag och Yassan stod i en bajslång kö. Det var inte precis kul. Och då kom vi på att om man ska skicka brevpapper till någon så kan rimmet vara.

Jag ger det här till dig,
Så kan du skicka tillbaka det till mig!

Det kanske inte är världens bästa rim men det var ett som jag kom på.

     Många spännande gäster i Bingolottos uppesittarkväll.

Ha det bra och God Jul!


 


22.51

Om en timme och nio minuter är det julafton!

Veckans Blogg

Som sagt så har jag letat efter en blogg som ska bli Veckans Blogg. Men det är ju så svårt att hitta alla bra bloggar. Eller det fins så *piiiip* många bra bloggar. Men jag är ju såklart lite knasig och vill ha den som är absolut bäst. Eller nej kanske inte, men jag försöker hitta en så bra blogg som möjligt. Jag tar inte bara den första jag ser, om du trodde det. Nej, nu måste jag säga vem som blev Veckans Blogg.

Det måste bli Stephanie. Hennes blogg är bra. Den är otroligt bra till och med. Så den var helt enkelt tvungen att bli Veckans Blogg.
Bloggen heter
www.stephaniedahl.blogg.se
Gå in på den och titta.

Grattis Stephanie!

Klänningstävling

Tänkte ha en klänningstävling. Eller vad man nu ska kalla det. Jag kommer lägga ut bilder på kändisar som har snygga klänningar på sig och sen får du genom en kommentar rösta på den som du tycker är snyggast.

                                                                   
                                            Här har vi söta Hillary Duff i en silvrig klänning. Vill du rösta på henne? Gör det då. 

                                                   
                                                     Och här har vi Ashley Tisdale i en böljande vit klänning. Visst är hon fin!

                                           
                                                           Häftiga Amanda i en kort svart klänning. Så snyggt!

                                                               
                           Eva Longoria är en kändis som jag verkligen gillar. Här har vi henne i en snygg klänning.
                                            
                                     Och till sist, min idol, Taylor Momsen i en underbar ljust rosa klänning.

Sätt i gång att rösta. Tävlingen kommer förmodlingen hålla på till nyårsafton. Ni läsare som röstar lägg gärna in eran bloggadress (om du har någon blogg), för jag vill gärna ha tips till Veckans Blogg. Just det jag måste ju utse Veckans Blogg den här veckan också. Det kommer snart. 
                                                                                                 POK


                                                              

Desperate Hosewives

Hej hej!
Tittar på Desperate Hosewives. Det är kul. Just nu ser vi på första säsongen.



Imorgon är det ju julafton. Så då kommer jag troligen inte skriva något inlägg. Vi i vår familj tycker inte att man ska sitta vid datorn på julafton.

Ha det bra!


Hej hej! ...

Hej hej!
Idag har vi varit i Västerås. Med vi menar jag jag, Yassan, syrran och mamma. Jag köpte många julklappar, medans Yassan redan hade köpt de flesta.




Det här hade jag ingen aning om att det fanns förrän idag. Det är skrivboks omslag. Man sätter det på en skrivbok som man har i skolan och så blir den lite finare. Det går på typ fem sekunder. Smart va?


Idag

Hej hej!
Idag har jag städat, tagit det lungt och ... Jag vet inte om det är något mer. Tråkigt inlägg jag vet men jag kan säga att i morgon kommer bilder på vårat pepparkakshus.

Lördag

Hej hej!
Idag har jag köpt lite julklappar. Fast jag har fortfarande många kvar. Sen var vi på lunch hos några kompisar. Det blev sen lunch och den övergick till fika. Så vi åkte inte därifrån förän klockan var halv 6. När vi kom hem så började vi göra tändsticksaskar. Vi ska starta ett företag typ, och sälja tändsticksaskar i början och sedan sälja andra saker också. Det kommer bilder på några tändsticksaskar senare. Tror jag...

Nu har jag inget mer att skriva så jag lägger in lite bilder.

Jag är Veckans Blogg!!!

Jag är Veckans Blogg hos ... syrran. Haha! Nej, det är skitkul att hon gillar min blogg så mycket. Hennes blogg heter www.dansemma.blogg.se Gå gärna in på den och kolla.

Just nu!

På Tv4 är det Göta kanal 2. Den har jag ju sett förut men ändå. Den är bra, så vi ser den igen. Det vore ganska kul att åka båt på Göta Kanal. Det vill jag göra någon gång.

Mamma gör julkort på datorn också. Dem blir jättefina. Det är en massor av bilder på mig, syrran, mamma och pappa. Sen i mitten är det en stor vinterbild och text. Det sår God Jul och sådär. Jag vet inte säkert.





Hejdå!

Julen

Julen är härlig. Jag tycker inte att vintern är trist. Även om vissa andra tycker det. Nej, julen är underbar. Man bakar lussebullar, äter pepparkakor, köper julklappar, har en julgran och en massor av annat kul. Själv tycker jag inte om lussebullar men det är mysigt ändå. Finns det något hem där man inte har pepparkakor på julen. Finns det någon barnfamilj som inte tittar på Kalle Anka klockan tre. Finns det någon som tycker illa om julen. Skulle inte tro det! Ja, ja, du förstår nog att jag älskar julen. Jag älskar allting som har med julen att göra. När man vet att julen snart är här kan till och med städning bli kul (eller inte kul men i alla fall mindre tråkigt).







Det var lite julbilder. Ska titta i lite bloggar sen kommer kanske ett inlägg till.


Veckans Blogg

Den här veckans veckans blogg blir... Moon Zanna! Hon har en grymt snygg design och inehållet är super det med. Bloggen heter www.moonzanna.blogg.se
Gå in på den och njut. Den är bra!

Grattis Moon Zanna!

Igår, Idag och snart Veckans blogg

Hej hej!
Igår hade syrrans klass någon form av julfest. Dem sjöng sånger och hade ett luciatåg. När sångerna var slut fick vi gå till deras klasser och där fick vi fika och titta på deras teckningar.

Idag har jag varit i skolan. Vi hade slöjd. Jag blev klar med min lilla julstjärna i trä. Den blev inte så jättebra eftersom jag började förra veckan och bara hade ett litet tag på mig. Egentligen ska man ju slipa hur mycket som helst. Men det tar så himla lång tid. Det är så jobbigt *suckar*.

Jag börjar känna stress för vilken bloggt jag ska välja. Men jag tror att det blir idag. Vet inte varför... MEn det är så himla kul att utse någon till Veckans Blogg. Även om det är skitsvårt. Ja, ja, du som blir Veckans Blogg kommer att bli det idag.

Måndag

Idag har jag varit med Sara hemma hos mig. Vi spelade Wii och Monopol. I skolan var det inte så kul, eller det var helt okej men det finns ju roligare. :P Fattar du? Nej, det gör inte jag heller. Men man kan väl säga att det var okej. På fredag får vi jullov, gud vad skönt det ska bli.


Igår skrev jag att jag skulle titta på första säsongen av Desperate Hosewifes. Och det gjorde jag. Eller jag såg bara första avsnittet. Men det var jättebra. Idag har jag sett andra. Det var också bra. Den är väldigt olik fjärde säsongen, men inte på ett dåligt sätt utan på ett bra. Det vore ju inte så kul om alla säsonger var likadana. : )

Det kommer nog gå några dagar innan jag utser Veckans Blogg. Det finns så många bra bloggar och jag har så himla svårt att bestämma mig för en speciell. Har du en blogg som du vill glänsa lite extra med? Kan du inte skriva i en kommentar vad den heter så kanske den blir Veckans Blogg. Lycka till!

POK


Desperat Hosewives

Nu ska vi se på första avsnittet av Desperate Hosewives. Mamma har alla säsongerna men jag har endast sett fjärde säsongen. Mamma säger att den här är läskigare än den vi sett förut, så nu får vi se. 
Jag skriver vad jag tycker om den senare.

Slalom och bloggkoll

Vi bytte från skidskytte till slalom. Ska se om man kan lära sig något genom att titta på dem där åkarna. Dem är så himla bra. Nu åker Anja Pärsson... hon fick några felskär men det gick ganska bra ändå. Just nu ligger hon på tredje plats.



Vet du om att man kan följa olika bloggar på Bloggkoll.
Du gör så här:

1. Gå in på www.bloglovin.com

2. Tryck på bli medlem.

3. Fyll i medlemsavtalet (eller vad det nu kallas).

4. Välj vilka bloggar du vill prenumerera på.

Sådär nu har du fixat det.

Hur funkar det?

När du är inloggad kan du se vilka av bloggarna som du följer som nyligen har uppdaterat sig. Du kan där trycka på olika inlägg så får du se bloggen.

Skidskytte

Sitter och tittar på skidskytte. Tänk vad jobbigt det måste vara att åka längdskidor så snabbt man kan och dessutom ha ett gevär på ryggen. Ni som håller på med skidskytte ni är bra ducktiga ni. =) Ska titta vidare nu.

Mamma Mia

Har du sett Mamma Mia? Den är jättebra.
Här kommer lite bilder från filmen.











Det var lite bilder. =) Blev lite sugen på att se filmen igen. Haha.
Vad tycker du om bilderna?


Igår: Lördag

Igår hade jag en massa saker att göra. Klockan 10 hämtade Yassan mig och vi åkte till teatern. Där tränade, tränade och tränade vi jättemycket eftersom vi senare under dagen skulle spela upp Operation Tomtefar.
Vi gick till Mcdonalds och åt. Vi ville hellre äta något på ett fik men vi hade inte så lång tid på oss.
När klockan var halv två spelade vi upp Operation Tomtefar och det gick bra.
Sen kunde vi åka hem om vi ville, men jag och Yassan vill såklart se de andra grupperna när dem spelade upp sina teatrar. Så vi stannade och tittade på Bellman, Blomman, Baby och Bruden och Sanna, Sanna. Klockan fyra åkte vi hem till Yassan och bytte om. Tilda fyller år snart och vi firade henne. Alla skulle vara utklädda till troll. =)
Sen kom jag hem vid nio och då tittade jag på tv lite och åt frukt. Sen var det dags att sova.
Allt det gjorde jag igår. Jag var hur trött som helst efter teatern och sen skulle jag på fest... men det gick så bra så.


100 inlägg!!!

Det här är mitt 100 inlägg! Tänk, nu har man skrivit 100 stycken. Det känns mycket men ändå inte. Jag vet inte hur jag ska förklara.

Förresten vill jag säga Grattis Kevin! Jag hejade på dig hela tiden.

Ha det bra!

Torsdag

Idag har jag varit i skolan. Det var faktiskt helt okej. På idrotten fick vi se på film (Mamma Mia), spela pingis, biljard, fotbollsspel, vanliga spel... vi fick göra nästan vad vi ville. På kvällen var det teater. Det var kul, vi försökte träna in manuset, bestämma vilka kläder vi ska ha och såklart prata högt på scénen. Nu tittar vi på tv.

Taylor Momsen

Alla har vi idoler. Min måste nog vara Taylor Momsen. Hon är så bra!
Här kommer lite bilder på Taylor.


Snygg klänning du har Taylor. Vart köpte du den?



 Den här bilden gillar jag verkligen. =)



 Och här har vi henne i Gossip Girl.

Det var lite bilder på Taylor.
POK


Bara 14 dagar kvar

Tänk, det är bara 14 dagar kvar till julafton. Snart kommer släkten och man får fira alla tillsammans. Gud vad kul det ska bli =D Jag längtar jättemycket. Vi får snart jullov och då kanske jag hinner köpa några julklappar. Har ju inte gjort det än? Vad önskar du dig?
Ha det bäst!

Veckans Blogg

Den här veckans blogg måste nog bli Yassan. Jag gillar verkligen hennes blogg. Jag vet att jag redan har sagt att den finns väldigt många gånger. Men jag känner mig tvungen att göra det för den är så himla bra. :)


Bloggens namn är www.parlemor.webblogg.se

Grattis Yassan


Hejsvejs!


Saras nya blogg

Hej hej!

Vill bara säga att Sara har skaffat en blogg (: Den heter www.chockladboollen.blogg.se Gå in och titta på den (: Ska nog utse Veckans Blogg snart.

Om det är ett L för lite någonstans i min blogg så är det för att L:et krånglar. Den är trög ):

Ha det bra!


Bästisar?

Alla bästisar där ute. Jag oh Yassan har en ny variant av "bästis hjärtan". Vi köpte halsband med bokstäver på. Jag köpte ett som det står F på och Yassan ett som det står J på. Sen bytte vi så att jag har det med J och hon det med F. Jag kan inte ta bilder på dem och lägga in så om du vill se dem kan du gå in på www.parlemor.webblogg.se
Jag vet inte vad ni tycker, men själv är jag jättenöjd.
Kram

Idre

Hej hej!
I helgen va vi i Idre och åkte slalom. Det var kul. Men jag hade inte tillgång till dator så det blev inget bloggande. Nu ska jag iallafall försöka blogga så mycket som möjligt. Just nu tittar jag lite i olika bloggar. Ska se om jag kan hitta någon lämplig som kan bli Veckans Blogg. Vet du en bra blogg kan du väl tipsa om den så kanske den kan bli Veckans Blogg någon gång.

Nu ska jag titta vidare efter bra bloggar.

Puss och Kram.


Veckans blogg

Hade tänkt börja utse en veckans blogg. Men eftersom jag åker slalom på helgerna och man aldrig kan veta vad jag hittar på annars så kommer jag inte bestämma att jag ska göra det på t.ex. fredagar. Det kommer bli av en gång i veckan men vilken dag vet man aldrig. Jag kommer även skriva en kommentar i den bloggen som blev veckans blogg så att han/hon vet.
Fattar du?
Om inte, läs först igenom igen, fattar du fortfarande inte skriv det i en kommentar så får jag förklara bättre.


Den här veckans blogg är Tumadre. Grattis!

Bloggen heter www.tumadre.blogg.se


Ha det bra!
Filiflippan


tråkigt att vara sjuk

Fortfarande sjuk =( Syrran är frisk så hon är i skolan. Men nu är mamma också sjuk så hon och jag är hemma. Vi som har slöjd idag. Yassan får göra allt själv. Stackars henne. Vi gör ett skåp tillsammans och vi är nästan klara. Ja ja, det går nog bra.
Tänk att det redan är den 3 december, och jag har inte köpt julklappar. Vet inte ens vad jag ska köpa. Får fixa det så snart som möjligt.
Puss och kram!

Sjuk!=(

Jag är sjuk. Det är inte kul. Syrran är också sjuk. Men hon ska till skolan imorgon, får se om jag ska det. Vi har suttit och tittat på tv stor del av dagen. Måste ta hand om syrran hon har fått en knäpp och skrattar åt allt, och petar mig i ansiktet hela tiden.jobbigt!

Mobiltelefoner

Sugen på en ny mobil?

Vad sägs om en med Hello Kitty?


Eller varför inte en från Armani?


Men snyggast av alla måste vara dessa två.

En helt i trä    
och en riktigt stor en.


Haha! Nej, jag skulle nog helst vilja ha den från Armani. Eller kanske den med Hello Kitty. Vilken vill du ha?

1 december

Det är ju första december idag och då öppnar man första luckan i alla kalendrar man har. Många barn i Sverige ser julkalendern på morgonen eller kvällen och längtar till julafton. Men det är inte bara barnen som längtar till julafton. Jag tror att alla gör det. Vissa för att man får julklappar, men vissa för att man får träffa familj och släkt. Nu är det bara 23 dagar kvar tills allt det här händer. Då blir det Kalle Anka klockan tre och sista luckan får äntligen öppnas. =D Längtar!

Idol

Tänkte bara skriva ett inlägg om Idol. Det var ju i fredags. Var det bra att Johan åkte ut? Alla tycker olika. Yassan tycker då iallafall att det inte var bra. Men Jackie tyckte det var bra. Själv tyckte jag inte att han skulle åka ut än. Jag tyckte att Robin skulle åkå ut före.
Vem tycker du ska vinna idol? Jag vill att Kevin ska vinna. =) Det har jag velat från början.
Pok


RSS 2.0