Världsberömda djur

Butterfly Flip!
Alla minns väl Flippan- Malin Baryards guldvinnande pålle. Den bruna hästen ägs av en kvinna som heter Christina. Christina har erbjudits stora summor pengar för att sälja Flippan, men hon har aldrig gått med på det. Ryktet går om att Buterfly Flip är en av världens dyraste hästar.
Willy- eller Keiko!
I filmen "Rädda Willy", som handlar om späckhuggaren Willy, är det Keiko som är huvudrollen. Keiko är en späckhuggare utanför Island som utbildades i en djurpark i Mexico. I filmerna blir Willy räddad och får leva i frihet, men Keiko fick uppleva helt andra saker... Han mådde inte bra i fångenskap. Till slut började människor som sett filmen samla in pengar för att rädda Keiko. Med hjälp av pengarna tränades han för att klara sig själv och sedan transporterades han till friheten i Islands hav.Han dog år 2003, 27 år gammal och lycklig i ett norskt vattenområde.
Enzo!
Lilla Enzo blev poppis år 2006 när han blev den första gorilla som föddes i Sverige. Enzo betyder segraren eller härskaren och visst är Enzo en liten segrare. Djurskötarna som tar hand om Enzo säger att han är en busig liten prick med mycket energi. Att svinga sig i rep och lianer är Enzos favoritsysselsättning. 
Tinkerbell!
Paris Hiltons ständiga följeslagare är vovven Tinkerbell som har följt Paris genom storbråk med Nicolle Richie och kärleksuppbrott med många killar. Tinkerbell fick hänga med i alla fem säsongerna av "The simple life". Skmtboken  "Tinkerbell Jiltons dagbok" har skrivits av en författare och är en påhittad text om hur det är att var aParis Hiltons hund. Enligt skvallertidningarna dejtar Tinkerbell Joel Maddens hun Eazy.

Filiflippan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du då?:
Kom ihåg mig?

Din e-mail <3: (publiceras ej)

Har du någon blogg? <3:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0