Pyssel framför TV:n

Nu ska jag skriva om Gustav Vasa... Nej, jag skojade bara. Jag ska skriva om pyssel framför TV:n. Alltså, om du vill titta på TV men göra något annat sammtidigt. Då kan du gör någon av de här grejorna.

Måla naglarna med olivolja: Vill du ge dina naglar extra omsorg? Då kan du måla dem med olivolja. Häll lite olivolja i en äggkopp och måla naglarna med en lagom stor pensel. Låt oljan torka in.

Annorlunda fotbad: Vad är mer avslappnande framför TV:n än ett fotbad? Vill du prova en ny varriant? Gör så här: Häll sand i botten på en balja och fyll på med varmt vatten. Sätt i fötterna och trampa försiktigt runt i sanden. Dina fötter blir lika mjuka som om du har gått på stranden=) TIPS! Köp akvariesand och använd samma sand om och om igen.

 Mysigt handbad: Har du torra nariga händer? Det fixar du lätt med ett oljebad. Häll ljummet vatten i en skål och droppa i lite olivoja. Sitt med händerna i vattnet i cirka fem minuter. Gnid sedan in oljan och låt händerna lufttorka så blir de mjuka och sköna igen!

Sortera samlingar: Samlingar är både roliga och spännande, men de har tendens att bli lite röriga ibland. Vad är väl mer perfekt än att sortera dina stenar, frimärken, glasspinnar, kändisbilder... eller vad du nu samlar på, framför TV:n? Samlar du inte? Då kan du ju tänka ut vad du vill samla på.
 
Tråkigt blir kul: Alla har väl något tråkigt som måste bli gjort. Gör det framför TV:n istället så blir det roligare.

Skriv roliga listor: Listor är hur kul som helst. Man kan göra listor av vad som helst: 10 spännande saker som jag vill uppleva, 15 anledningar till att jag vill rida på en ko, de 79 roligaste  med att vara med kompisar...

Kalligrafi: Kanske är kalligrafi, skönskrift, din nya TV-hobby? Skaffa en kalligrafipenna i tusch och låna en instruktionsbok på bibblan. Efter några kvällars övning skriver du skolans snyggaste gratulationskort och anntecningar.

Och så någre snabba och knäppa:
• Bygg ett korthus som liknar det som du själv bor i.
• Öva på att gå ner i spagat eller få upp foten bakom huvet.
• Träna trick med ditt husdjur.
• Ring en kompis som ser på samma TV-program och titta tillsammans.
• Skala ett äpple och försök få ett så långt skal som möjligt.
• Försök att tänka på absolut ingenting.
• Fundera ut hur du skulle vilja möblera om ditt rum.
• Försök kittla dig själv.

Jag hoppas att du i alla fall hittar en sak som du kan göra.


Kommentarer
Vad heter du då?: Anonym

wao hur årkar du skriva såååååååååååå myket kram syrran.

2008-10-30 @ 14:41:45

Kommentera inlägget här:

Vad heter du då?:
Kom ihåg mig?

Din e-mail <3: (publiceras ej)

Har du någon blogg? <3:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0